15-04-12-ΑΑ001 ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1

ΠΡΑΚΤΙΚΟ
Στην Αθήνα σήμερα 12/4/2015
με πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα Κου Γκίκα Βασίλειου συνεδρίασαν οι
             Γκίκας  Βασίλειος - Γενικός Γραμματέας
             Καλουτσάκης Αριστείδης
             Σπανός Κωνσταντίνος
και  από κοινού συμφώνησαν ότι:

Η μακρόχρονη ιστορία του Α.Κ.Ε.  και η επιβίωσή του στις κρισιμότερες περιόδους της Ελληνικής ιστορίας, δε συνάδει με την θέση και την δυναμική που σήμερα εμφανίζει στο πολιτικό προσκήνιο.

Κατόπιν τούτου από κοινού και ομοφώνως  αποφασίζουμε:
1ο.Να δραστηριοποιηθούμε με στόχο την ενδυνάμωση του κόμματος, την αύξηση των μελών του και την προσαρμογή της φιλοσοφίας του στα σημερινά δεδομένα, προκειμένου να εκσυγχρονιστεί  και ακολουθήσει  τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.

2ο.Τα μέλη της παρούσης , ανέλαβαν την ευθύνη, κατόπιν εντολής του Γενικού Γραμματέα, ο οποίος και ηγείται αυτής, όπως επιληφθούν της συγκέντρωσης  ιστορικών και νομιμοποιητικών εγγράφων του κόμματος, από της συστάσεως του μέχρι σήμερα και εξουσιοδοτήθηκαν προς αυτό προκειμένου να διευκολυνθούν κατά την επαφή τους με κάθε δημόσια ή νομική υπηρεσία.

3ο.Αναθέτουν την διεκπεραίωση της οργάνωσης  και διάρθρωσης του κόμματος σε ομάδα συνεργατών και φίλων του οργανισμού ΕΝ.ΕΛ.Π.Α. , με τους όρους που θα αναφέρονται λεπτομερώς κατά την σύνταξη της μεταξύ τους σύμβασης ανάθεσης.

Για τις ανάγκες που προκύπτουν  για την υλοποίηση των ανωτέρω, θα κληθούν  σε συστράτευση  τα παλαιότερα μέλη του κόμματος, από την ανταπόκριση των οποίων θα κριθεί και η διάθεσή τους να συμμετάσχουν στο όλο εγχείρημα. Η μη ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα αυτό, θα θεωρηθεί ως άρνηση συμμετοχής τους.     
Το κάλεσμα θα γίνει με δημόσια πρόσκληση και ρητή ημερομηνία η οποία θα είναι δεσμευτική.   

Με την ελπίδα μαζικής ανταπόκρισης στο κάλεσμα, χαράζουμε τον δρόμο για την νέα ιστορική περίοδο του κόμματός μας, κατά την οποία φιλοδοξούμε να επηρεάσει την πολιτική ζωή του τόπου, ανακτώντας την δόξα που γνώρισε στο παρελθόν.

        ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                            ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                ΓΕΝΙΚΟΣ
        ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ                   ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ                 ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


       
        ΣΠΑΝΟΣ ΚΩΝ.                       ΚΑΛΟΥΤΣΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤ.                    ΓΚΙΚΑΣ ΒΑΣ.

           

Αρ. πρωτοκόλλου 15/04/12-ΑΑ001